Samet Koç görevi bırakacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor, Olağanüstü Genel Kurul kararı olmasının ardından basın sözcüsü Samet Koç'un görevi bırakıp bırakmayacağı merak ediliyor. Koç, transfer yasağı ve eleştirileriyle yıprandığı, transfer tahtası açıldıktan sonra devam etmeyeceğini duyurmuştu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Samet Koç görevi bırakacak mı? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul kararının alınmasının ardından gözler Samet Koç’a çevrildi.

Kulüp basın sözcüsü Samet Koç, transfer yasağının kaldırılmasıyla birlikte görevi bırakabileceğini açıklamıştı. Bu süreçte çok yorulmuş ve yıpranmış olduğunu, bunun yanı sıra iş yoğunluğunun bulunduğunu ifade eden Koç'un, gelecek dönemlerde ne yapacağı büyük bir merak konusu oldu. Koç, birkaç ay önce transfer tahtası hakkında ‘Tahtayı açmak ne demek, kırarız bile.’ şeklindeki sözleriyle dikkat çekmiş, ancak sürecin uzamasıyla birlikte sosyal medya üzerinden gelen ağır eleştirilere maruz kalmıştı. 
Özellikle sosyal medya platformlarında eleştirilen Koç'un, Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili gelecek hafta içinde bir açıklama yapması bekleniyor.

Kayserispor camiası da bu süreci merakla bekliyor. Koç bırakırsa mevcut yönetimden hangi ismin basın sözcüsü olacağı de merak ediliyor. Başkan Ali Çamlı'nın da bu konu hakkında hiç bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı.