Özhaseki'nin bakan oluşunu hangi belediye başkanı nasıl kutladı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Mehmet Özhaseki'nin yeni görevini hangi belediye başkanı nasıl kutladı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haber detaylarında...

Özhaseki'nin bakan oluşunu hangi belediye başkanı nasıl kutladı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne adını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak yazdıran Mehmet Özhaseki'ye Kayseri'den tebrik paylaşımları sürüyor. Bu akşam da Özhaseki'nin yeni görevini kutlayan belediye başkanları yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile hem Özhaseki'nin yeni görevini tebrik ediyor hem de başarılar diliyor. Kimi belediye başkanı Özhaseki ile fotoğraflarını ekleyerek tebrik mesajı yayınlarken, kimi de sadece Özhaseki'nin fotoğrafına yer vererek tebriklerini ilettti.

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mehmet Özhaseki ile güldükleri bir fotoğraf karesini eklediği sosyal medya mesajında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan #TürkiyeYüzyılı’nın ilk kabinesini açıkladı. Ülkemize hayırlı olsun.

Yeni kabinede başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görev alan Kayseri’mizin gururu Sayın @mehmetozhaseki olmak üzere bütün bakanlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

 

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Mehmet Özhaseki'nin yer aldığı bir fotoğraf karesiyle birlikte yaptığı açılmasında şu ifadelere yer verdi: "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine getirilen Sayın @mehmetozhaseki'ye yeni görevinde başarılar dilerim"

 

Yaptığı paylaşımda, Özhaseki ile birlikte çekindiği fotoğrafa yer veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da sevincini, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, #TürkiyeYüzyılı'nın ilk kabinesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan hemşehrimiz, büyüğümüz Sayın Mehmet Özhaseki'yi tebrik ediyor, onun nezdinde yeni kabinedeki tüm bakanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun" ifadeleriyle paylaştı.

 

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, Özhaseki ile birlikte çekindiği fotoğrafı paylaşımına ekleyerek, şu açıklamayı yaptı: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Türkiye Yüzyılının ilk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Sayın Mehmet Özhaseki bakanımızı tebrik ediyor, duyduğum sevinçle birlikte başarılar diliyorum. Rabbim yâr ve yardımcısı olsun."