Öğrenciler Bu Fırsatı Kaçırmayın – Son Gün 15 Nisan!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Gençlik Hizmetleri, Kayseri dahil 81 ilde öğrencilere yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Her yıl düzenlenen gençlik kamplarında görev almak isteyen öğrenciler, son gün 15 Nisan! Bu fırsatı kaçırmayın… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Öğrenciler Bu Fırsatı Kaçırmayın – Son Gün 15 Nisan!

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Gençlik Hizmetleri, Kayseri dahil 81 ilde öğrencilere yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.  Her yıl düzenlenen Gençlik Kampları hazırlıklarını sürdüren Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, gönüllü kamp liderliği havuzunu yenilemek ve genişletmek için 660 yeni gönüllü kamp lideri alımı yapacak.

GSB, her yıl ücretsiz yaz gençlik kampları düzenliyor. Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulan Gençlik Kampları, Türkiye’nin dört bir yanında bulunuyor.  GSB Gençlik Kampları gençlerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, liderlik ve takım çalışması gibi önemli becerilerini geliştirmek ve farklı kültürel arka planlara sahip akranlarıyla etkileşim içinde olmalarını sağlamak amacıyla dizayn edilmiştir. Türkiye'nin dört bir yanındaki doğal güzelliklerin ve kültürel zenginliklerin ortasında konumlanan GSB Gençlik Kampları, gençlerin yeni arkadaşlıklar edinmelerine, özgüvenlerini artırmalarına, milli ve manevi duygularını güçlendirmelerine olanak tanıyan bir ortam sunmaktadır.

Öğrenciler Bu Fırsatı Kaçırmayın – Son Gün 15 Nisan!

2024 yılı için Gençlik Kampları hazırlıklarını sürdüren Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, gönüllü kamp liderliği havuzunu yenilemek ve genişletmek için 660 yeni gönüllü kamp lideri alımı yapacak. Gönüllü kamp lideri olmak isteyenler, 15 Nisan’a kadar (ghgm.gsb.gov.tr) adresine başvuruda bulunması gerekiyor.

Gönüllü kamp lideri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Gençlik Kamplarına katılan gençler için rol model olan, gençleri yönlendiren, grup dinamiklerini etkin bir şekilde yönetebilen, yeteneklerini, bilgisini ve uzmanlığını paylaşan gönüllü bir rehberdir. Gönüllü kamp lideri, gençleri kişisel ve sosyal gelişim yolculuklarında destekleyerek gençlerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmaktadır. Gönüllü kamp liderleri, GSB Gençlik Kamplarının merkezinde yer almaktadır ve gençlerin güvenli, eğitici, eğlenceli ve verimli bir kamp programı geçirmelerine öncülük etmektedir. Gönüllü kamp liderliği gönüllülük esasına dayalı olduğu için bir istihdam değildir. Gönüllü kamp liderleri, GSB Gençlik Kamplarında ihtiyaca göre dönemsel olarak görevlendirilmektedir.

Öğrenciler Bu Fırsatı Kaçırmayın – Son Gün 15 Nisan!