Milli yıldızlardan beğeni toplayan 'Erik Dalı' koreografisi...

A Milli Voleybol Takımı dün akşam nefesleri kesen bir finalle Avrupa Şampiyonası'nda zirveye yerleşti. Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu olarak tüm dünyada büyük yankı uyandırırken, takımın iki Milli yıldızı Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas'ın Erik Dalı koreografisiyle sergiledikleri performans büyük beğeni topladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milli yıldızlardan beğeni toplayan 'Erik Dalı' koreografisi...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

A Milli Voleybol Takımı dün akşam nefesleri kesen bir finalle Avrupa Şampiyonası'nda zirveye yerleşti. Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu olarak tüm dünyada büyük yankı uyandırırken, takımın iki Milli yıldızı Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas'ın Erik Dalı koreografisiyle sergiledikleri performans büyük beğeni topladı.

A Milli Voleybol Takımı dün akşam nefesleri kesen bir finalle Avrupa Şampiyonası'nda zirveye yerleşerek şampiyon oldu. 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2'lik bir skorla mağlup ederek kupayı alan taraf oldu. Altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde eden Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, büyük bir coşku içinde ulusal bir gurur yaşattı.

Maçın yıldızlarından Ebrar Karakurt ve Melisa Vargas, büyük bir emek ve üstün performansla bu zaferin kazanılmasında önemli rol oynadılar.

Milli yıldızlardan beğeni toplayan 'Erik Dalı' koreografisi...Özellikle Melissa Vargas'ın 41 sayılık performansı ve attığı servisler, dünya servis hızı rekorunu kırarak büyük takdir topladı. Eda Erdem Dündar, Gizem Örge, Zehra Güneş ve diğer oyuncular da efsane performanslarıyla tarih yazdılar.

İzleyiciler, Milli voleybolcuların bu zafer sonrası duygu dolu anlarını ve dünya servis hızı rekorunu kıran Vargas'ın performansını yakından görmek istediler. 

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu olarak tüm dünyada büyük yankı uyandırırken, takımın iki Milli yıldızı Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas'ın Erik Dalı eşliğinde kurtlarını döktüğü anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı.
Milli yıldızlardan beğeni toplayan 'Erik Dalı' koreografisi...