Miguel Cardoso sözleşme uzatacak mı?

Kayserispor'un Portekizli yıldızı Miguel Cardoso, takımın başarısında önemli rol oynuyor. Sarı-Kırmızılı takıma geldiğinden bu yana büyük katkı sağlayan Portekizlinin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Miguel Cardoso, Kayserispor'da sözleşmesini uzatacak mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Miguel Cardoso sözleşme uzatacak mı?

Kayserispor’un Portekizli yıldızı Miguel Cardoso, Çaykur Rizespor maçını kazanarak, yakaladıklarını çıkışı sürdürmek istediklerini kaydetti.

Takımın hücum gücünde en etkili silahı olan Cardoso, Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında sahaya koydukları mücadelenin ve alınan sonuçların moral verdiğini belirterek, ‘Çaykur Rizespor, özellikle evinde çok iyi oynuyor. Onlar için de bizim için de zor bir maç olacak. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Son 6 maçtır yenilmiyoruz. İyi futbol ortaya koyuyoruz, Cumartesi günü de zorlu bir engeli daha aşarak, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz’ diye konuştu. Bu sezon 20 maça çıkan Portekizli 1 gol atarken, 4 kez de asit yapma başarısında bulundu. Türkiye Kupasında da 1 maça çıkan Cardoso, orada da 1 gol attı.

Miguel Cardoso sözleşme uzatacak mı?

Portekizli Kayserispor'da devam edecek mi?

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli, Kayserispor ile devam edecek mi? Dinamo Moskova’dan transfer edilen tecrübeli futbolcunun Kayseri’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğu öğrenildi. Yönetimin hedefinde Portekizli var. İlerleyen haftalarda Cardoso ile masaya oturulup, hem Kayserispor’u hem de tecrübeli futbolcuyu memnun edecek bir teklif sunulacağı gelen haberler arasında yer aldı.