Melikgazi Mayıs ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

AK Parti Melikgazi'den gövde gösterisi. Son yıllarda görülmemiş 2 bin 500 kişilik salon hınca hınç doldu. Danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Melikgazi Mayıs ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

Meclis toplantısının açış konuşması yapan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülka, "Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı olarak tertip ettiğimiz  Mayıs Ayı İlçe Danışma Meclisimizin Mübarek Ramazan günü bu vakitte böyle bir coşkulu kalabalıkla yapıyor olmaktan öncelikle onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim. Daha erken seçim söyleminin dahi gündemde olmadığı günlerden bu güne kadar adeta ilmek ilmek aylardır bütün mahallelerimizde gece gündüz demeden verilen gayretin bugün burada meyvelerine gayet coşkulu ve heyecanlı bir şekilde şahit oluyoruz" dedi.
 
Başkan Ülke; "Teşkilatımızın her kademesinde görev alan kıymetli dava arkadaşlarımla 24 Haziran 2018 seçimlerinin istişarelerini yapmış olmak için toplandık. Lakin, şu an görüyorum ki AK Melikgazi ailesi seçimlere tam manasıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi ilk gün ki Aşk ve Şevk ile hazır olduğunu buradan tüm Kayserimize tüm Türkiyemize göstermiş oluyoruz. Ülkemiz için hayati önem arz eden bu seçimlerde Melikgazi İlçe Başkanlığımız çatısı altında bulunan ilçe yönetim kurulu üyelerimizle , kadın ve gençlik kollarımızla, belediye meclis üyelerimizle ve en önemlisi kılcal damarlarımız diye adlandırdığımız olmazsa olmazımız Mahalle başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz ve sandık müşahitlerimizle birlikte oylarımıza sandıklarımızda sahip çıkacağız. Seçime çok az kalan şu süreçte gece gündüz demeden, cadde sokak ayırmadan her mahallemizde çalınmadık kapı  girilmedik gönül sıkılmadık el bırakmayacağız. Bizler hazırız sonuna kadar da bu yolda çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Vakit Türkiye vaktidir. Vakit Kayseri vaktidir" dedi.
 
Toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Melletvekili adayı Ali Ekşi de katılarak birer konuşma yaptılar. BÜLTEN