KSMMMO'dan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Anfer Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

KSMMMO'dan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

Muhasebe Haftası münasebeti ile gerçekleşen ziyarette KGC Başkanı Kösedağ ile buluşan Yılmaz, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında konuşarak KSMMMO hakkında bilgiler verdi. Muhasebe Haftası’nı en etkin şekilde geçireceklerini ifade eden Yılmaz, ülkemizin sürdürdüğü Afrin Operasyonu’nu özellikle göz önünde bulundurduklarını ve koro çalışmaları ile sosyal projelerini bu kapsamda ertelediklerini ifade etti. İş veren ile hükümet devlet, bakanlık arasında nasıl bir köprü vazifesi gördüğümüzü anlatma istiyoruz şeklinde konuştu.
 
Açıklamalarında Oda hakkında da bilgiler veren Yılmaz, KSMMMO’da 684 bağımsız, gerisi de bağımlı çalışmak üzere toplam bin 600 üye bulunduğunu ve diğer STK’lar gibi önce Kayseri’ye sonra Türkiye’ye hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.  
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KGC Başkanı Kösedağ ise, Muhasebe Haftası’nı kutlayarak önemli bir görev üstlenen Oda üyesi mali müşavir ve muhasebecilere çalışmalarında başarılar diledi. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ