Kolovetsios Formayı Kaptı - Beşiktaş Maçına Hazır – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un tecrübeli defans oyuncusu Dimitrios Kolovetsios'un, Gaziantep FK maçındaki etkileyici performansın ardından forma şansı arttı. Yunan defansın, Beşiktaş deplasmanında ilk 11'de oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Sözleşmesini uzatırken maaşında indirime giderek taraftarın gönlünde taht kuran başarılı futbolcu, kendisini hazır hissettiğini söyledi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kolovetsios Formayı Kaptı - Beşiktaş Maçına Hazır – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da savunma hattının önemli ismi Dimitrios Kolovetsios’un, son oynanan Gaziantep FK maçındaki performansı yüzleri güldürdü. Performansla göz dolduran Yunan stoper, Teknik direktör Recep Uçar'ın da gözüne girdi. Kolovetsios'un, Beşiktaş karşısında sahada olup olmayacağı merak ediliyor.
Kolovetsios, sözleşmesini uzatırken maaşında indirime gitmesi taraftarı fazlasıyla mutlu etmişti. Takıma olan bağlılığını her bir fırsatta gösteren tecrübeli futbolcu, forma giymese bile her an oynayacak gibi çalıştığını aktardı. Beşiktaş karşılaşmasında şans verildiği taktirde elinden geleni yaptığını dile getiren Yunan defans, "Her zaman hazırım, şans durumunda her zaman elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtırım" dedi.
Kayserispor bu sezon maç kaybetmeden yoluna devam ettiğinin altını çizen Kolovetsios, Gaziantep FK galibiyetiyle motivasyonlarının daha da  arttığını söyledi. 

Kolovetsios Formayı Kaptı - Beşiktaş Maçına Hazır – Kayserispor Haberleri

Takımda büyük bir rekabet olduğunu ve herkesin büyük emek verdiğini belirten Kolovetsios, Beşiktaş’ın gücüne dikkat çekti ve şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş’ın gücünü biliyoruz. İstanbul’da işimiz çok zor. Şu ana adar kaybetmedik. Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşların da katılımıyla tatlı bir rekabet başladı. Kimin oynadığı değil, nasıl oynadığı önemli. Tüm arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. Her zaman hazırım, şans verilmesi durumunda elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu. 
Bu sezon Kolovetsios, 4 maçta toplam 198 dakika sahada yer aldı.