KAYÜ'lüler dikkat- Öğrencilere büyük hizmet!

Kayseri Üniversitesi, 2023-2024 Güz Yarıyılı'nın başlangıç tarihini ve ders kayıt dönemi detaylarını duyurdu. Öğrencilere barınma konusunda yardımcı olacak yeni bir 'Danışma Birimi' de oluşturuldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

KAYÜ'lüler dikkat- Öğrencilere büyük hizmet!

Kayseri Üniversitesi, 2023-2024 Güz Yarıyılı'nın başlangıç tarihini ve ders kayıt dönemi detaylarını duyurdu. Öğrencilere barınma konusunda yardımcı olacak yeni bir "Danışma Birimi" de oluşturuldu.

Kayseri Üniversitesi, 2023-2024 Güz Yarıyılı için heyecan verici bir başlangıç tarihi ve ders kayıt süreci belirledi. Üniversite yönetimi, öğrencilerin bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve sorunsuz bir başlangıç yapmalarına yardımcı olmak amacıyla önemli bilgileri açıkladı.

KAYÜ'lüler dikkat- Öğrencilere büyük hizmet!

2023-2024 Güz Yarıyılı, 2 Ekim 2023 tarihinde başlayacak. Ders kayıt dönemi ise 25 Eylül - 3 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Öğrenciler, bu süre zarfında derslerini seçip kayıt işlemlerini tamamlamak için üniversitenin kayıt sistemini kullanmalıdır.

Kayseri Üniversitesi, öğrencilerin barınma konusunda rahat etmelerini sağlamak ve onlara destek olmak amacıyla yeni bir "Danışma Birimi" oluşturdu. Bu birim, öğrencilere barınma seçenekleri ve konaklama ile ilgili soruları yanıtlamak için KAYÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde hazır bulunacak.

Öğrenciler, ders kayıt döneminde ve yeni akademik yılın başlangıcında bu Danışma Birimi'nden faydalanarak gereken bilgilere ulaşabilecekler.