KAYSERİSPOR'DA SAĞLAM TEMPO

Ertuğrul Sağlam'ı bugünden itibaren yoğun bir tempo bekliyor. Sakatlıklar, oynanan kötü futbol, alınan kötü skorlar, takım halinde ve bireysel yapılan hatalar, takım olamamak başlıca sorunlar.

KAYSERİSPOR'DA SAĞLAM TEMPO

SORUNLAR BİRİKMİŞ DURUMDA
 
Kayserispor’da iyi başlayan sezon son dört haftada terse döndü. Üst üste gelen sorunlar, bunların saha içine yansıması da olumsuz olunca Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı zor günler bekliyor. Lige verilen milli ara yaraların sarılması, sorunların çözümü için ilaç gibi görünse de Sağlam’ı bir hayli yoğun tempo bekliyor. Sakatların çokluğu, üst üste gelen kart cezalıları, kötü futbol, kötü mücadele, kötü skorlar, hem takım halinde hem de bireysel hatalar ve en önemlisi de takım olamamanın verdiği sıkıntılar ana sorunlar olarak ön plana çıkıyor.
 
KALE HARİÇ SORUN VAR
 
Rize beraberliği ile girilen mili arada teknik heyeti kale hariç her bölgede sıkıntı bekliyor. Savunma, orta alan, kanatlar, forvet hattı Ertuğrul Sağlam ve ekibini düşündürüyor. Bireysel olarak kaliteli isimlerden oluşmasına rağmen bunun sahaya yansımasının olumsuz olması, hem gol yollarında sıkıntı çekilmesi hem de savunmada kolay goller yenilip, kolay pozisyonlar verilmesi Ertuğrul Sağlam ve ekibini düşündürüyor. Başarılı teknik adam, bugünden itibaren ekibiyle birlikte bu sorunları gidermek, milli ara dönüşü beklenen takımın sahada olması için gece-gündüz çalışacaklar. HABER: CELAL KÖSEDAĞ