Kayserispor'un Kapalı Kale'si var!

Kayserispor'un ateşli taraftar grubu Kapalı Kale, her zamanki coşkusuyla Adana'da da takımlarını 90 dakika boyunca hiç susmadan destekledi. Kapalı Kale, Trabzonspor maçında da tribündeki yerini almaya hazırlanıyor. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un Kapalı Kale'si var!

Kayserispor’un en büyük destekçisi Kapalı Kale, takımlarını Adana’da yalnız bırakmadı.

Maç öncesinde 1 hafta titiz bir şekilde deplasman hazırlığı yapan Kapalı Kale, yaklaşık 70 Minibüs ile Adana’ya hareket etti. Münferit olarak da çok sayıda özel araçla Adana'ya akın eden Kapalı Kale, yine büyük bir coşku ile takımını yalnız bırakmadı.

Maçın başından sonuna kadar hiç susmayan Kapalı Kale, takımın 1 puan almasında büyük rol oynadı. Kayserispor’un özellikle iç saha performansında büyük etken olan Kapalı Kale, bu hafta Trabzonspor maçında da yine büyük bir organizasyon yapmaya hazırlanıyor. Süper Lig takımlarının taraftarları arasında en centilmen taraftar gruplarından biri olan Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali, Trabzonspor maçında da tribünde tam destek vereceklerini kaydetti.

Kayserispor'un Kapalı Kale'si var!

Kapalı Kale, Trabzon deplasmanında da takımlarını hiç susmayarak desteklemiş ve 3 puanın alınmasında takıma büyük coşku vermişti. Kayserispor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 20 Nisan Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde açıklandı:

Güney Alt tüm bloklar: 100 TL
Kuzey Üst tüm bloklar: 100 TL
Doğu Üst tüm bloklar: 200 TL
Doğu Alt tüm bloklar: 250 TL
Batı Alt tüm bloklar: 400 TL
Batı Balkon tüm bloklar: 500 TL
Misafir tüm bloklar: 130 TL