Kayserispor'u ağzından düşürmüyor – Taraftarın büyük sevgisini kazandı

Kayserispor sevdası gün geçerek çığ gibi büyüyor. Sarı-Kırmızılı takımın en zor zamanında bile sahip çıkan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor'u ağzından düşürmüyor. Ertekin, Ankara'da Mondihome mağazasının açılışında Kayserispor'a olan sevdasını ve desteğini sürdürdü. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'u ağzından düşürmüyor – Taraftarın büyük sevgisini kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, her bir platformda Kayserispor’u anıyor. Kulübün Ana Sponsorluğunu yapan ve her zaman Sarı-Kırmızılı kulübün yanında olan Ertekin, Kayserispor’u ağzından düşürmüyor. Kulübün en zor zamanlarında yaptığı destekler ile taraftarın gönlünde taht kuran Ertekin, Kayserispor’un da isim sponsoru olan Mondihome’nin mağaza açılışında Sarı-Kırmızılı takımın adını geçirdi. 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da yer aldığı açılışta açıklamada bulunan Ertekin, ‘Kayserispor’un 2023’ün son çeyreği Mondihome’un atılımları ile devam ediyor. Önce Kayserispor ile isim sponsorluğu anlaşması. Ardından Türkiye’nin dört bir yanında açılan yeni mağazalar ile tabela sayısını artırma. Dün de Ankara’da açılan yeni mağazamız ile Türkiye’de 382. Mondihome mağazamızı açtık. Açılışa katılan Ankara Büyükşehir Belediye başkanı sayın Mansur Yavaş, tüm protokol ve haziruna teşekkür ederim’ ifadelerini kullandı. 

Kayserispor'u ağzından düşürmüyor – Taraftarın büyük sevgisini kazandı

Tam bir Kayserispor sevdalısı olan Ertekin, Başakşehir FK maçında da Sarı-Kırmızılı takıma başarı dileğinde bulundu. Transfer tahtasının açılmasında büyük rol üstenen Ertekin, Kayserispor’un güçlü bir taraftar grubu olduğunun altını çizerek, hep birlikte büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti.