Kayserispor, İstanbulspor'u gözüne kestirdi

Kayserispor, yeni sezonun 2. haftasında İstanbulspor'a konuk oluyor. Takım çalışmalarına teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde ara vermeden başladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde. 

Kayserispor, İstanbulspor'u gözüne kestirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'e 0-0'lık Galatasaray beraberliğiyle başlayan Kayserispor, hız kesmeden gelecek hafta maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı-Kırmızılılar, 2. hafta mücadelesinde İstanbulspor'a konuk olacak. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde antrenmanlara ara vermeden başlayan Kayserispor’da moraller süper durumda. 18 Haziran Cuma günü deplasmanda Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 21:00'de oynanacak olan bu karşılaşma öncesinde sakatlığı devam eden Majid Hosseini dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 
Kayserispor, sezona berabere başlamanın avantajı ile İstanbul temsilcisini mağlup ederek, hem ilk galibiyetini almayı, hem de çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Büyük bir motivasyonla çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda Galatasaray maçında sakatlanan Arif Kocaman ve Ali Karimi hakkında henüz bilgi verilmedi. 
Kayserispor, geçtiğimiz sezon İstanbulspor’u her iki maçta da mağlup etmesini başarmıştı. İlk maçta İstanbul’a rakibini 1-0 mağlup eden Sarı-Kırmızılı takım, evinde de 4-2’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırmıştı. 18 Haziran Cuma akşamı İstanbul’da oynanacak olan maçın hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla devam edecek. 
Süper Lig'in ikinci haftasında oynanacak olan İstanbulspor - Kayserispor maçı, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.