Kayserispor'dan transfer atağı!

Kayserispor, yeni sezon için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı kulüpte Başkan Ali Çamlı, Ali Karimi ile 3 yıllık sözleşme uzatmıştı. Kayserispor'da hangi oyuncuların sözleşmeleri uzatılacak? Ayrıntılar Kayseri Haberinde…

Kayserispor'dan transfer atağı!

Kayserispor’da, Başkan Ali Çamlı, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcularla görüşmelerini sıklaştırdı.Yönetim, şimdiden sezon sonu sözleşmesi sona erecek oyuncularla görüşmelere başladı.

Çamlı, hafta sonu İranlı orta saha oyuncusu Ali Karimi ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Çamlı’nın hedefinde hangi oyuncular var? Karimi’den sonra hangi oyuncu ile sözleşme uzatılacak? Taraftarlar, bu soruların yanıtını merakla bekliyor. Başkan Ali Çamlı’nın şu an aklında Joseph Attamah, Aylton Boa Morte, Miguel Cardoso, Stephane Bahoken ve Lionel Carole olduğu öğrenildi. Kayserispor’da ilk hedef: kümede kalmak. Sarı-Kırmızılı yönetim, kümede kalmak için 3 önemli transferi takıma dahil etmişti.

Kayserispor'dan transfer atağı!

Devre arası transferi takıma güç katmıştı

Sarı kırmızılı kulüp, Otobak Shukurov, Duckens Nazon ve Mehdi Bourabia ile sözleşme imzalamıştı. Bu oyuncuların sezon sonuna kadar nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor. Üç oyuncu da ilk maçlarına Beşiktaş karşısında çıkmıştı. Otobak Shukurov, ile Mehdi Bourabia ilk maçlarına oran iyi bir performans sergilerken, Duckens Nazon'un tam olarak hazır olmadığı görülmüştü.