Kayserililerin merakla beklediği oyunun tarihi belli oldu

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı 'Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar' adlı kitaptan uyarlanan 'Haybeden Gerçeküstü Aşk' oyunu 13 Temmuz'da Kayserili tiyatroseverlerle buluşuyor. Oyunla ilgili detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde..

Kayserililerin merakla beklediği oyunun tarihi belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı, Abdullah Yüksekcan'ın yönettiği “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitaptan uyarlanan "Haybeden Gerçeküstü Aşk", Kayseri seyircisiyle buluşuyor.13 Temmuz Perşembe günü saat 20:00'de Kayseri İl Kültür Merkezi'nde sergilenecek oyun iki perdeden oluşuyor. Oyunun iki ana karakterini ise  Melike Aktaş ve Furkan Gölbaşı canlandırıyor. KYB Medya'nın organizasyonunu üstlendiği oyunun bilet fiyatları 110,00TL'den başlıyor.

'Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın Konusu 

Kadın erkek ilişkilerini odağına alan oyun, ilişkinin başından ayrılığa kadar olan süreci konu alıyor. Gözlemleriyle ve tespitleriyle her bireyin kendinden izler bulabileceği günümüz ilişkilerine kinayeli biçimde atıfta bulunan bu komedi oyunu mizah yüklü söylemleriyle Kayseri seyircisine eğlenceli dakikalar vaat ediyor. Kadın ve erkeğin ilişki dönüşümünü ironik biçimde ortaya koyarken, trajikomik halini de gözler önüne seriyor. Her ilişkinin kendine özgü dinamikleri olmasına karşın bu komedi oyunu herkesin kendisiyle bağdaştıracağı iki karakteri barındırıyor.

Kayserililerin merakla beklediği oyunun tarihi belli oldu