Kayserili başkan adayı kendi kendini yalanladı!

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel 31 Mart yerel seçimlerinde seçim vaadi olarak tanıttığı projesini böyle gömdü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili başkan adayı kendi kendini yalanladı!

31 Mart yerel seçimler öncesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gittiğin Kadar Öde’ projesini eleştirerek konuyla ilgili video yayınlayan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel’in aynı projeyi kendi seçim vaadi yaptığı ortaya çıktı. Yücel, kendi projesini eleştirerek resmen kendini yalanladı.

31 Mart yerel seçimlerin yankıları sürerken seçim sürecinde yaşananlarla ilgili hemen her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ile ilgili ‘Gittiğin Kadar Öde’ projesini eleştiren İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel’in aynı projeyi kendi seçim vaadi yaptığı ortaya çıktı.

Kendi projesini yerin dibine batırdı!

Seçim öncesinde bir radyo programına konuk olarak açıklamalarda bulunan Yücel projesini şu şekilde anlatıyor, ‘Bunu akıllı olduğum için söylemiyorum, çok gezdiğim çok okuduğum için söylüyorum. Dünya hep böyle ki. Meydanda biniyorsunuz Fuzuli’de ineceksiniz binerken kart okutuyor, inerken tekrar okutuyorsunuz bindiğiniz kadar alıyor kartınızdan. Kümbette ineceksiniz, bindiğiniz kadar alıyor.

Beyazşehir’de ineceksiniz, bindiğiniz kadar alıyor. Kısa mesafe kullanacak vatandaşlarımız binmiyor çünkü ikisi de aynı parayı ödüyor, neden ben aynı parayı ödeyim diyor. 

Çekoslovakya’da var Hong Kong’da var Japonya’da var İstanbul’da var. Ben 5-10 yıldır fazla para ödüyorum bu ne olacak. Hak geçti. Bu uygulanacak bir proje çok hızlı da hayata geçirilecek’

Önce övdü, sonra gömdü!

Daha öncesinde bu şekilde övdüğü projeyi şimdi yalanlayan Yücel daha öncesinde öve öve bitiremediği projesini şimdi ise bu sözlerle yerin dibine batırdı, “Bakın gittiğin kadar öde politikası size şirin gelmesin. Yani gittiğin yer eğer Belsin’den İldem’den Şehir Hastanesi’ne, Talas’tan Şehir Hastanesi’ne ise en yüksek parayı ödeyeceksin diyor. Ne ödeyeceğinizi bence bir sorun.

Dar gelirli, emekli, asgari ücretli Beyazşehir’de neden oturuyor? Çünkü kiralar uygun. Geçim şansı orda var onun için. Ama siz diyorsunuz ki sizin için en yüksek ulaşımı siz ödeyeceksiniz. Başka hiçbir şehirde görmedim, 3 büyükşehir haricinde. Bu adaletsiz bir tablodur. Bu uygulama acilen hayattan kaldırılmalı”