Kayseri'ye lider akını

Seçime sayılı günler kala Kayseri'de de meydanlar hareketlendi. Seçim turlarına çıkan parti liderleri bu hafta Kayseri'ye gelerek seçmeni ikna etmek için kıyasıya mücadele verecek.

Kayseri'ye lider akını

14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi Kayseri’de de siyasi arena hareketlendi. Parti liderleri ve cumhurbaşkanı adayları tarihi olarak nitelendirdikleri seçim için gaza basarak programlarına hız verdi.

LİDERLER GAZA BASTI
Seçim kampanyası kapsamında dün akşam Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan Kadir Has Kongre Salonu’nda Kayserililerle buluşurken, İYİ Parti lideri Meral Akşener ise beraberindeki Mansur Yavaş ile birlikte bugün Kayseri’de düzenleyeceği mitingin hazırlıklarını yapıyor. Mitingin düzenleneceği Cumhuriyet Meydanı’nda yoğun güvenlik önlemleri alındı.

MİLLET BULUŞMASINA 3 LİDER KATILACAK
Siyasette hareketli günlerin yaşandığı bugünlerde cumhurbaşkanı adayları il il gezerek halkın karşısına çıkıyor. Çalışmalar kapsamında Millet Buluşmaları düzenleyen Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da 29 Nisan Cumartesi günü Kayserililerin karşısına çıkacak. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan buluşmaya CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılacak.