Kayseri'ye atandı - İlk ziyareti bakın neresi oldu?

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Kayseri İl Müdürlüğü Görevine Atandı. Saklav'ın ilk ziyareti Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde..

Kayseri'ye atandı - İlk ziyareti bakın neresi oldu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, yeni görevi için Kayseri'ye atanmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Büyükkılıç, Saklav'ın nazik ziyaretine memnuniyetle karşılık verdi ve yeni görevinde başarılar diledi. Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin ise İzmir il müdürü olarak atandı. 

Bülent Saklav, 1975 yılında Aksaray'da doğdu ve eğitim hayatına bu şehirde devam etti. Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden 1994-1999 yılları arasında mezun oldu. Mezuniyetinin ardından 1999-2006 yılları arasında Aksaray Merkez'de Serbest Veteriner Hekim olarak görev aldı.

2006 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından Naklen Atama ile Sivas İli İmranlı İlçe Tarım Müdürlüğü'ne atanarak görevine devam etti. İmranlı İlçe Tarım Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim olarak görev yaptığı dönemlerde, 2010-2011 yıllarında İlçe Müdürü olarak atanarak yönetim sorumluluğunu üstlendi.

Daha sonra 2011 yılında Aksaray İli Gülağaç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne tayin edilen Saklav, bu görevde de aktif bir şekilde çalıştı. Gülağaç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim ve İlçe Müdürü olarak görev yaptığı dönemlerde, tarım ve hayvancılık alanındaki projelere öncülük etti.

2017-2018 yılları arasında Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü olarak atanmasının ardından, 11 Mayıs 2018 tarihinde Aksaray İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak göreve başladı.

Bülent Saklav, evli ve 2 çocuk babasıdır ve orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ndeki yeni görevinde tarım sektörüne ve şehre katkı sağlamaya devam edeceği beklenmektedir.