Kayseri Valisi Gökmen Çiçek her yerde!

Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sayın Bayer Özsoy ve Murat Cahid Cıngı, şehrin doğal güzelliklerinden biri olan Erdemli Vadisi'nde bulundukları yerleri incelemek üzere bir araya geldi. Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde…

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek her yerde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehrin özellikle turizm anlamında daha iyi konuma gelmesi adına insanüstü bir gayret gösteriyor.Kayseri Valisi Gökmen Çiçek her yerde! Vali Çiçek’in, bu kez uğrak yeri Erdemli Vadisi oldu. Vali Çiçek ve Kayseri Milletvekilleri Sayın Bayer Özsoy ile Murat Cahid Cıngı, bölgenin doğal zenginliklerini koruma ve turizmi büyütmek amacıyla yapılan proje hakkında ayrıntılı bilgi aldı.Kayseri Valisi Gökmen Çiçek her yerde!Vali Gökmen Çiçek, bu önemli doğal alanı koruma altına almak ve turizmi artırmak amacıyla Erdemli Vadisi'nde genişletilmiş bir proje başlattı. Proje kapsamında, vadiye erişimi kolaylaştıracak yollar yapıldı, çevre düzenlemesi toplantıları ve bilgilendirme panoları bulundu. 
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sayın Bayer Özsoy ve Murat Cahid Cıngı, Erdemli Vadisi'ndeki çalışmaları yakından takip etti. 

Vali Çiçek, ziyarette Erdemli Vadisi'nin çevre en önemli doğal değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, Kayseri'nin doğal güzelliklerini gelecek nesillere aktarmak ve turizmi artırmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Çiçek ziyarette, bölge halkından çocuklara oyuncak hediye etmeyi de ihkall etmedi.Kayseri Valisi Gökmen Çiçek her yerde!