Kayseri Spor Camiası Yasta - Milli Sporcu Hayatını Kaybetti

Kayseri'de trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Kayseri spor camiası yasa boğuldu. Milli sporcu Buket Kaya hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Spor Camiası Yasta - Milli Sporcu Hayatını Kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Melikgazi ilçesi Gökkent Mahallesi Nalçık Bulvarı üzerinde kaza gerçekleşti. 1 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı. K.Ö’nün kullandığı 03 ABN 358 plakalı patates yüklü tır ile R.Ö’nün kullandığı 50 ADC 978 plakalı otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü R.Ö ve otomobilde bulunan M.T yaralanırken, Milli Sporcu hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Otomobil sürücüsü ve M.T ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri tarafından, Milli Sporcu Buket Kaya’nın hayatını Kaybettiği belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş, X sosyal medya platformundan başsalığı diledi.

Kayseri Spor Camiası Yasta - Milli Sporcu Hayatını Kaybetti

Kayseri Spor A.Ş ; ‘Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübümüz bünyesinde Milli Sporcumuz olan Buket Kaya’nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz’ dedi.