KAYSERİ GÜNE KARLA MERHABA DEDİ

Kayseri'de gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü. Kayseri 'de gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü.

KAYSERİ GÜNE KARLA MERHABA DEDİ

Kayseri'de dün gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışıyla beraber vatandaşlar güne karla uyandı. Sabah saatlerinde işe gitmek için uyanan vatandaşlar, arabalarının üzerinde biriken karları temizledi. Bazı vatandaşlar da şemsiye ile kendini kardan korudu.
 
 
Karın yağması ile beraber çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, karın rahmet ve bereket olduğunu söyleyerek, yağışın devam etmesini istediklerini belirtti.
 
Kar yağışı nedeniyle 15 köy yolu ulaşıma kapandı 
 
Kayseri'de gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 15 köy yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar başlatıldı. 
 
Kayseri'de gece saatlerinden itibaren başlayan ve şehir merkezinde de etkisini hissettiren yoğun kar yağışı nedeniyle Sarız ilçesine bağlı 15 köy yolu ulaşıma kapandı. Ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için başlatılan çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. 
 
Kayseri'de taşımalı eğitime bir gün ara verildi 
 
 Kayseri'de yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim olan okullar bir gün tatil edildi. 
 
Kayseri'de başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Pınarbaşı, Sarız, Özvatan, Sarıoğlan ilçelerinde taşımalı eğitime, Felahiye ve İncesu ilçelerinde ise köy okullarında eğitime bir gün ara verildi. HABER-FOTO: İHA