Kayseri'deki bu ev sosyal medyada büyük ilgi gördü

Kayseri'nin bir ilçesinde bulunan bu ev konumu ve manzarası itibariyle büyük bir ilgi görüyor. Sosyal medyada da paylaşılan evin görüntüleri binlerce beğeni ve yorum aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'deki bu ev sosyal medyada büyük ilgi gördü

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde Derebağ Mahallesi'ndeki bulunan ev, Çöğ Tepesi'nde yer alıyor ve tüm Yahyalı'yı görebileceğiniz bir konumda bulunuyor. Ev, farklı ve etkileyici manzarasıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Hasan Akkuş isimli gezgin ise bu ilginç görüntüleri sosyal medyada paylaşarak büyük ilgi görmesini sağladı. Akkuş aynı zamanda Yahyalı ile ilgili paylaşımlar yaparak ilçenin turizmine katkı sağlıyor.

Kayseri'deki bu ev sosyal medyada büyük ilgi gördü
Bir diğer adıyla İt Kayası'nda yer alan bu ev, bölgeye gelenleri de şaşırtmaya devam ediyor. Ev, Çöğ Tepesi denilen yüksek bir dağ yamacında konumlanmış durumda ve etkileyici manzarasıyla görenleri büyülüyor. Bu ev, tüm Yahyalı'yı kuşbakışı görmek için mükemmel bir noktada bulunuyor.

Kayseri'deki bu ev sosyal medyada büyük ilgi gördü
Ziyaretçiler, Yahyalı Derebağ Mahallesi'ndeki bu tepeye çıktıklarında, benzersiz bir manzarayla karşılaşıyorlar. Ev, Çöğ Tepesi'nde bulunduğu için Yahyalı'nın tüm güzelliklerini bir arada gözlemlemek mümkün oluyor. Doğal ve tarihi dokusuyla bilinen Yahyalı'nın bu manzarası, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor ve fotoğraf tutkunları için eşsiz kareler sunuyor.

Yahyalı'nın bu ilginç evi, sosyal medyada da büyük yankı uyandırmış durumda. Gezgin ve doğa tutkunu olan Hasan Akkuş, Yahyalı'dan paylaştığı görüntülerle Yahyalı turizminin canlanmasına ve bölgenin keşfedilmesine yardımcı oluyor.