Kayseri'de yine görüldü – İlçe sakinleri endişeli!

Türkiye'nin birçok bölgesinde art arda görülen kurt, domuz gibi hayvan sürüleri Kayseri'nin İncesu ilçesinde de görüldü. Korkutan o görüntüler bir vatandaşın kamerasına yansıdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de yine görüldü – İlçe sakinleri endişeli!

Türkiye’nin birçok bölgesinde art arda görülen kurt, domuz gibi hayvan sürüleri Kayseri’de de peş peşe görülmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda Hacılar ilçesinde görülen domuz sürüsü bu kez de İncesu ilçesi Kızılören’de görüldü. İlçe sakinleri ise mahsul alamadıkları için endişeli…

Son zamanlarda sık sık görülen domuz sürüleri geçtiğimiz günlerde Tokat’ın Zile ilçesinde kırsal bir bölgede ardından Hacılar ilçesinde görüldü. Şimdi ise domuz sürüleri İncesu Kızılören’de görüldü. Hızla koşan domuzlar bir vatandaşın cem telefon kamerasına yansıdı.

İlçe sakinleri endişeli!

İncesu ilçesinde hafif karlı ve toprak yolda hızla koşan yaklaşık 3 hayvandan oluşan domuz sürüsü, ilçe sakinleri arasında endişe yaratıyor. Soğuk kış günü yiyecek aradıkları tahmin edilen sürüler yöre halkının tarlalarını talan ediyor. Vatandaşlar domuzlardan dolayı mahsul alamıyor.

Hacılar ilçesinde ise yaban domuzu sürülerinin sürekli görüldüğü belirtiliyor. Hacılar Meydan’da yer alan habere göre bağ evlerinde yaşayan vatandaşlar da aç kalan domuzların yer yer sürü halinde soğuk hava ile birlikte yemek bulamaması sonucu bağ evlerinin yakınlarına inmeye başladı. Paniğe kapılan ilçe sakinleri ilgili kurum ve mercilere acilen önlem alınması konusunda çağrıda bulunuyor.