Kayseri'de ezan kaçta okunacak? (22 Mart)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl olacak? Sabah, öğle, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Kayserili iftarını saat kaçta açacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de ezan kaçta okunacak? (22 Mart)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, iftar ezanının kaçta okunacağını sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününze ışık tutacak ayet hadis ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindiğimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Ayeti

Onları (evlatlıkları) babaları adına çağırın. Allah yanında o daha doğrudur. Eğer babalarını bilmiyorsanız, onlar sizin dinde kardeşleriniz ve dostlarınızdır. Bununla beraber hata ettiklerinizde üzerinize bir günah yoktur. Fakat kalblerinizin kasdettiğinde vardır. Allah, çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir.

Ahzap/5

Günün Hadisi

Ebû Hüreyre’den nakledildiğine göre, Allah Resûlü (sav) şöyle buyurmuştur: Allah’a ve âhiret gününe iman eden kişi misafirine ikram etsin. Allah’a ve âhiret gününe iman eden kişi komşusunu rahatsız etmesin. Allah’a ve âhiret gününe iman eden kişi ya hayır söylesin ya da sussun.

(D5154 Ebû Dâvûd, Edeb, 122, 123)

Günün Duası

Ya Rabbi! Kalplerimizi ilminle süsle, ibadetinle bütün azalarımızı güzelleştir, takva ile keramete kavuştur.

Kayseri namaz vakitleri

İmsak: 05.09

Güneş : 06:31

Öğle : 12:50

İkindi : 16:17

Akşam : 18:59

Yatsı : 20:16