Kayseri'de Çekilen O Dizinin Reyting Sonuçları Belli Oldu!

Kayseri'de çekilen ve TRT 1'de ekrana gelen iddialı yapımlardan biri olan Karaağaç Destanı dizininin geçtiğimiz hafta izlenme oranları belli oldu. İlk bölümleri yüksek reyting oranı alan dizinin bakın son bölümü ne kadar reyting aldı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in haber bülteninde…

Kayseri'de Çekilen O Dizinin Reyting Sonuçları Belli Oldu!

TRT, iddialı dizilerinden biri olan Karağaç Destanı’nın izlenme oranları merak konusu oldu. Pek çok ünlü oyuncunun rol aldığı Kara Ağaç Destanı adlı dizinin ilk bölümü, 23 Şubat’ta TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren'nin yaptığı dizide Olgun Şimşek başrol oyuncusu olarak seyircilerin karşısına çıkmıştı. Şimşek'in yanı sıra Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Hakan Boyav gibi birçok ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu da dizide rol alıyor. İlk bölümleri yüksek oranda reyting yakalayan dizinin 9. Bölümü reytinglerde diğer dizilerin gerisinde kaldı.

Kayseri'de Çekilen O Dizinin Reyting Sonuçları Belli Oldu!

Televizyonlarda yayımlanan dizilerin gündemini takip edenler ve televizyon izleyicileri tarafından takip edilen reyting sonuçları ile ilgili son veriler açıklandı. Genelde olduğu gibi dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerinin ilk sıralarda yer aldıkları reytinglerde 26 Nisan tarihli verilerde Kayseri’nin Soğanlı Vadisi’nde çekimleri devam eden Karaağaç Destanı adlı dizinin gerilere düştüğü görülüyor.

26 Nisan tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total'de 1.sırada Show TV’de izleyiciyle buluşan 'Kızılcık Şerbeti', 2. sırada Star TV’de yayınlanan 'Yalı Çapkını', 3.sırada 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin özeti yer aldı. AB'de 1.sırada 'Kızılcık Şerbeti', 2.sırada 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin özeti, 3.sırada 'Yalı Çapkını' yer aldı. ABC'de ise 1.sırada “Kızılcık Şerbeti”, 2.sırada 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin özeti, 3.sırada 'Yalı Çapkını' yer aldı. Kayseri’de çekimleri devam eden Karaağaç Destanı dizisinin 9. Bölümü AB ilk 10 program arasında son sırada yer aldı.

Kayseri'de Çekilen O Dizinin Reyting Sonuçları Belli Oldu!