Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (9 Mayıs)

Altın fiyatları, haftanın ikinci gününde kademeli olarak yükselmeye başladı. Uluslararası piyasalarda yaşanan belirsizliklerin etkisiyle gram ve çeyrek altına olan talebin artış yaşandığı gözlemlendi. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (9 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatları Mayıs ayına düşüş ile başlamasının ardından, kademeli olarak yükselmeye başladı. Yatırımcılar piyasalardaki bu belirsizlik nedeniyle gram çeyrek altın gibi en çok tercih edilen varlıklara daha çok yoğunlaştı.

Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında, Ekonomist İslam Memiş, yatırımcıları açığa ve kredili işlemlerden kaçınmaları konusunda uyarıyor. Memiş'e göre, bu süreçte belirsizliklerin yoğun olması nedeniyle neyin ne olduğunun ve neyin ne olacağının belirsizliği yüksek. Bir gece içinde gelebilecek haber akışlarının tüm beklentileri değiştirebileceğini vurguluyor.

Mayıs-Haziran aylarının manipülasyon piyasasını desteklediğini belirten Memiş, yatırımcıların risk dağılımı yapmalarının önemli olduğunu ifade ediyor. Altın ve gümüş gibi değerli metallerin İsrail operasyonuna tepki vermediğini belirten ekonomist, önümüzdeki hafta baskının devam edebileceğini ancak kalıcı olmayacağını öngörüyor.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 9 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,399
Satış: 2,400

Çeyrek altın
Alış: 3,942
Satış: 4,000

Yarım altın
Alış: 7,909
Satış: 7.999

Cumhuriyet altın
Alış: 15.743
Satış: 15.923