Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (10 Mayıs)

Altın fiyatları, kademeli olarak yükselmeye devam ederken, yatırımcı gram ve çeyrek altının güncel alış – satış fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Detaylar haberimizde…

Kayseri'de altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (10 Mayıs)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatlarındaki kademeli yükseliş, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Özellikle altın, güvenli liman olarak görüldüğü dönemlerde gram ve çeyrek altın ilgi çekmeye devam ediyor. 

Ekonomist İslam Memiş, küresel piyasalardaki durgunluğa dikkat çekerek borsa, döviz, emtia ve kripto paraların dar bant aralığında oyalanmaya devam ettiğini belirtti. Küresel merkez bankalarının açıklamalarının coşkulu olsa da, şu an için küresel enflasyonda bir artış hissedilmediğini ifade etti.

Memiş, küresel merkez bankaları ile piyasanın aynı düşüncede olmadığını vurgulayarak, piyasanın gergin bekleyişini sürdürdüğünü ve yeni bir bahane ya da hikâye arayışında olduğunu dile getirdi. Aşağı ya da yukarı yönlü bir kırılma olmadığını belirten Memiş, Fed üyeleri arasında da faiz indirimi konusunda görüş ayrılıkları olduğunu aktardı. Memiş, ons altın için 2.280 doların altında ve 2.380 doların üstünde seviyelerin belirleyici olduğunu, gram altın için ise 2.350 lira ile 2.550 lira arasındaki bantların takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

İşte 10 Mayıs güncel altın fiyatları

Gram altın
Alış: 2,458
Satış: 2,459

Çeyrek altın
Alış: 3,986
Satış: 4,042

Yarım altın
Alış: 7.997
Satış: 8.083

Cumhuriyet altın
Alış: 15.920
Satış: 16.091