Kayseri'de adaylar kesinleşti! Açıklama bekleniyor..

AK Parti'nin Kayseri Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile ilgili yapılan çalışmalar tamamlandı ve aday gösterilecek isimler kesinleşti. Hangi isim hangi belediyeye aday gösterilecek? Adaylar ne zaman açıklanacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Kayseri'de adaylar kesinleşti! Açıklama bekleniyor..

Kamuoyunun merakla beklediği soruların yanıtları belli oldu. Hangi isim hangi belediyeye aday gösterilecek, adaylar ne zaman açıklanacak? Şeklindeki sorular sıkça soruluyordu. AK Parti’nin Kayseri Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile ilgili yapılan çalışmalar tamamlandı ve aday gösterilecek isimler netleştirildi. 

AK Parti’nin aralarında Kayseri’nin de olduğu pek çok ilin belediye başkan adaylarını netleştirdiği öğrenildi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçen hafta bir açıklama yaparak, aralarında Kayseri’nin de bulunduğu 20 Büyükşehir’de yapılan çalışmaların tamamlandığını ve isimlerin ortaya çıktığını duyurmuştu. 

Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi’nden sonra ilçe belediyeleri için de çalışmaların tamamlandığı ve isimlerin netleştiği öğrenildi. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de ilçe belediye başkan adaylarının isimlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kesinleştirildiği ve yine Erdoğan tarafından açıklanacağı belirtiliyor.

Kamuoyunda, kesinleşen bu isimlerin ne zaman açıklanacağı sorusu sorulurken, AK Parti’nin 27 Aralık’ta yapacağı grup toplantısında açıklamanın yapılması bekleniyordu. Ancak bu beklentiler karşılık bulmadı.  

Siyasi kulislere yansıyan bilgilere göre, AK Parti’de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanma tarihi olarak 2 Ocak 2024 tarihi belirlendi. Bu tarihte yapılacak toplantı ile adayların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna ilan edileceği ifade ediliyor.