KAYSERİ Biri koca arıyor, diğeri kocası tarafından dövülüyor

Kayseri'de Sivas Caddesi üzerindeki yaya yolunda bir kadının elinde 'Koca istiyorum. Al beni lan!' yazılı pankart açtığı iddia edilirken, Cumhuriyet Meydanı'nda ise bir kadın kocası tarafından darp edildi.

KAYSERİ Biri koca arıyor, diğeri kocası tarafından dövülüyor

Kayseri, önceki gün iki garip ve çirkin olaya tanık oldu. Bir sosyal paylaşım platformunda Sivas Caddesi’ndeki yaya yollarında bir kadının; ‘Koca istiyorum. Al beni lan!’ yazılı pankart açtığı paylaşılırken, diğer taraftan ise Cumhuriyet Meydanı’nda bir kadın trafik ışıklarından geçmekte iken tartıştığı kocası tarafından darp edildi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki emniyet görevlilerinin müdahale ettiği ve vatandaşların tepki göstererek ayırdığı kavgada kadın gözyaşlarına boğulurken, ‘Ne yaptığını sanıyorsun sen’ şeklinde bağırdı. 
 
KAYSERİ’DE NELER OLUYOR
 
İnsanların içerisinde yaşanan bu şekildeki garip ve çirkin olaylar, tanık olanlara ‘Kayseri’de neler oluyor’ dedirtti. Koca istediğini pankart ile ifade ettiği iddia edilen kadına tepki dolu yorumlar gelirken, her iki olay da gerek Kayseri’nin gerekse ülkenin ne şekilde yozlaşma yaşadığını gözler önüne serdi. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ