İçişleri Bakanı açıkladı – Kayseri detayı dikkat çekti!

İçişleri Bakanı önemli açıklamalarda bulundu. Kayseri detayı dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

İçişleri Bakanı açıkladı – Kayseri detayı dikkat çekti!

İçişleri Bakanı suçlularla mücadele kapsamında önemli operasyonların devam ettiğini duyurdu. Kayseri detayı dikkat çekti.

Bakan Yerlikaya 77 ilde ‘çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele’ kapsamında düzenlenen operasyonlarda 156 kişinin yakalandığını açıkladı. Ali Yerlikaya 77 ilde yapılan bu operasyonda Kayseri’nin de olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı açıkladı – Kayseri detayı dikkat çekti

Yerlikaya sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda 77 ilde yapılan ‘SİBERGÖZ-37’ operasyonlarında 156 şüpheli yakalandığını duyurdu. CPS (Çocuk Koruma Sistemi) ve NCMEC (Ulusal Kayıp ve İstismara Uğramış Çocuklar Merkezi) isimli uluslararası kuruluşlarla yapılan çalışmalar sonucunda çocuklara ait cinsel içerikli fotoğrafları ve videoları bilgisayar ortamında indirdikleri tespit edilen 156 kişi adliyeye sevk edildi. Ayrıca çok sayıda dijital materyale el konulduğunu açıkladı.

Ali Yerlikaya ‘SİBERGÖZ-37’ operasyonlarının yapıldığı 77 ili sosyal medya üzerinden deşifre ederek ‘Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle’ ifadelerinde bulundu.

İşte o paylaşım;

İçişleri Bakanı açıkladı – Kayseri detayı dikkat çekti