Hisarcıklıoğlu Kayseri'yi bakın nasıl örnek gösterdi!

Kayseri hemen hemen her ilde protokolün ilgisini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Karabük'te örnek gösterilen kent şimdi de Düzce'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından örnek gösterildi. Hisarcıklıoğlu ne dedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Hisarcıklıoğlu Kayseri'yi bakın nasıl örnek gösterdi!

Kayseri, valisiyle belediye başkanıyla ve sivil toplum örgütleriyle dayanışmada örnek gösterilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Karabük'te örnek gösterilen şehir bu kez de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından ''marka şehir'' olarak örnek gösterildi.

Geçtiğimiz gün AK Parti belediye başkan adayı Özkan Çetinkaya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte katıldığı programda Bakan Özhaseki'nin şehircilikteki başarısına dikkat çekerek ''Kayseri'de yaptıkları ortada'' ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu Kayseri'yi bakın nasıl örnek gösterdi!

Hisarcıklıoğlu da Kayseri protokolünün birlik ve beraberliğine vurgu yaparak Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde konuşma gerçekleştirdi. Hisarcıklıoğlu, ''Türkiye'yi gezen birisi olarak söylüyorum. Markalaşmış şehirlere baktığınız zaman bunun altında tek bir tane gerçek var. Eğer vali, belediye başkanı ve sivil toplum meslek örgütleri bir ve beraber hareket ediyorsa o şehirler marka şehir oluyor. Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya ve Denizli bu şehirlere örnektir.'' dedi. 

Hisarcıklıoğlu geçtiğimiz gün Kayseri Ticaret Odası'nda düzenlenen Avrupa Birliği - Kayseri İş Forumu 2024 programında Kayseri'ye ilişkin şu ifadelere yer vermişti, ticarette, sanayide, turizmde Türkiye’nin marka şehirlerinden bir tanesi olduğunu belirtti.

Hisarcıklıoğlu Kayseri'yi bakın nasıl örnek gösterdi!

Hisarcıklıoğlu, ''Kayserili devletten almayı bırakın devlete vermeyi bilen ve bu kapsamda insanlara faydalı olan düsturu ile yapmaktadır.'' dedi.

Kentin kendi emeği ile ortaya çıkan bir şehir olduğunu dile getiren Hisarcıklıoğlu, devletin katkısından ziyade Kayseri’nin iş adamlarının hem karda hem de hayırda yarıştığını ifade etti.