HAVA İKMAL MİLLET BAHÇESİ OLACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kayseri ziyaretinde Hava İkmal arazisinin TOKİ tarafından Millet Bahçesi haline getirileceğini açıkladı. Kentsel dönüşüm projesine de başlayacaklarını ifade eden Bakan, 'Argıncık Mahallesi'nde de 500 rezerv konut yaparak dönüşüme başlayacağız' dedi.

HAVA İKMAL MİLLET BAHÇESİ OLACAK

KAYSERİ’YE ÖVGÜLER
 
ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kayseri ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi projelerinden övgüyle bahsetti ve Başkan Çelik’in Kayseri’de şehirciliği bir üst seviyeye taşımak için önemli projeler ürettiğini belirtti. Bakan Kurum, Kayseri’de yapacakları projelerle ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum Hava İkmal arazisinin TOKİ tarafından Millet Bahçesi haline getirileceğini açıkladı.
 
KAYSERİ’YE ÖVGÜLER
 
BAKAN Kurum, Başkan Çelik’in 4 yılda önemli çalışmalar yaptığını vurgulayarak, “Başkanımız 4 senelik süre içinde Kayseri’yi daha yukarı seviyeye çekmek için birçok proje geliştirdi. Kayserimiz artık diğer dünya şehirleriyle yarışan bir marka şehir haline gelmiştir. Başkanımızdan Allah razı olsun. Gece gündüz demeden özveriyle çalıştı. Kayseri’yi şehircilikte bir üst seviyeye taşıyan projeler üretti” dedi. 
 
KARIŞ KARIŞ GEZDİLER 
 
BAKAN Kurum, bölgedeki bazı esnafları da ziyaret etti. Bakan Kurum ve Başkan Çelik, pastırmacı esnafını ziyaretlerinde pastırma kestiler. Bakan Kurum Kayseri’den ayrılmadan önce Büyükşehir Belediyesi tarihinin en büyük projesi olan ve birinci etap inşaat çalışmaları devam eden Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi inşaat alanını da ziyaret ederek Başkan Çelik’ten proje ile ilgili bilgi aldı. HABER-FOTO: İHA