Harikasın Avşaroğlu!

Kayserispor'a geldiği günden buyana her geçen hafta artan performansıyla dikkatleri üzerine çeken Bilal Bayazit, Başakşehir maçından sonra Ankaragücü karşısında da harika bir futbol ortaya koydu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Harikasın Avşaroğlu!

Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazıt, her geçen hafta daha iyi bir performans sergileyerek, yıldızı parlıyor.

Başakşehir karşısında mükemmel bir oyun ortaya koyan ve son dakikada penaltı kurtararak takımının 3 puan almasını sağlayan Bilal, Ankaragücü maçında da önemli kurtarışlar yaptı. 2021 yılında Vitesse takımından transfer olan Bilal, Kayserispor'a gelerek 4. kaleci pozisyonundan birinci sıraya yükseldi. Takıma büyük güven veren Bilal, taraftarlar tarafından "Avşaroğlu" olarak seviliyor. Maçtan sonra alınan 3 puanla birlikte coşkulu bir şekilde sevinen Bilal, Ankaragücü maçında kendilerini yalnız bırakmayan ve 90 dakika boyunca destekleyen taraftara teşekkür etti. Süper Lig'de en çok kurtarış yapan kaleci ünvanını da elinde bulunduran Bilal, Kayserispor'un en güvenilen ismi haline geldi. 

Harikasın Avşaroğlu!

Bu sezon Süper Lig'de oynanan tüm maçlarda forma giyen Bilal, bu performansıyla birçok büyük kulübün de dikkatini çekiyor.