Gazeteciler Cemiyetinden İletişim Fakültesi'ne hayırlı olsun ziyareti

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu üyeleri, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi'nin yeni dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın'ı görevinden dolayı tebrik etmek için ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyetinden İletişim Fakültesi'ne hayırlı olsun ziyareti

KGC Başkanı Veli Altınkaya, Yönetim Kurulu üyeleri ve basın mensupları, ERÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Vahit İlhan ve Doç. Dr. Mustafa Koçer karşıladı. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan KGC Başkanı Veli Altınkaya, İletişim Fakültesi’nin kuruluşundan bu yana, Fakülte ile Gazeteciler Cemiyeti arasında çok sayıda ortak proje gerçekleştirildiğini hatırlatarak, yeni işbirlikleri ve projelere açık olduklarını belirtti. Halihazırda Kayseri Basın Müzesi çalışmaları kapsamında İletişim Fakültesi işbirliğiyle önemli bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden Başkan Altınkaya, “Basın Müzesi’nden sonra da Kayseri Basın Tarihi ile ilgili bir kitap çalışmasında işbirliğimiz olacak. Bizler İletişim Fakültesi’nin Erciyes Üniversitesi içerisinde en önemli paydaş kuruluşumuz kabul ediyor ve bundan sonraki çalışmalarda, geçmişte olduğu gibi işbirliğimizin sürmesini arzu ediyoruz.” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Altınkaya ve beraberindekilere teşekkür eden Dekan Prof. Dr. Hakan Aydın ise, Gazeteciler Cemiyeti ile yapılan işbirliğinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade etti. Aydın, “Kayseri’de yayımlanan her gazete, yayın yapan televizyon, radyo ve internet haber sitelerini önemsiyoruz. Bundan sonraki süreçte tek tek kurumlar nezdinde de, Cemiyet nezdinde de işbirliklerimiz sürecek. Gerek öğrencilerimizin sektöre kazandırılması, gerekse Gazeteciler Cemiyeti ortaklığında akademik bazı etkinlikler ve yayınlar yapılması konusunda geçmişte olduğu gibi bundan sonra da desteğimizi vermeye hazırız. Bundan sonraki süreçte daha sistematik biçimde hem akademik yönü güçlü hem de sektörel sorunların konuşulduğu, eğitim ağırlıklı bazı projeleri hayata geçireceğiz. Bu tür faaliyetlerde bizler de sizleri paydaş kuruluş olarak gördüğümüz için desteklerinizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber Merkezi