FETÖ operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Kayseri'de FETÖ operasyonları kapsamında çeşitli meslek gruplarından gözaltına alınan 64 kişiden 3'ü tutuklandı, 7'si de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

FETÖ operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Operasyonda gözaltına alınan 64 kişinin mahkeme sorgusunun ardından, N.Ö., D.B. ve K.U. tutuklandı, İ.D., A.C., N.U., C.Ü., G.E., M.F., S.B., Ş.F. de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İstanbul merkezli 'Bylock' operasyonunda Kayseri'de 3 polis için gözaltına kararı verildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Kayseri'de 3 polis hakkında gözaltına kararı verildi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şifreli mesajlaşma sistemi ByLock kullandığı tespit edilen emniyet müdürleri ve emniyet amirlerinin de aralarında bulunduğu 166 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı.

Operasyon kapsamında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 3 polis içinde gözaltına kararı çıkarıldı. Gözaltına kararı çıkarılan 3 kişiden B.İ. yakalanırken, 2 polisin ise firar ettiği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen 19 kişiden 5'i tutuklandı, 14'ü serbest bırakıldı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonunda, esnaf ve çeşitli meslek gruplarına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 19 kişi adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 19 kişi'den 5'i tutuklanırken, 14'ü serbest bırakıldı. 
15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ/PDY terör operasyonları kapsamında, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından esnaf ve çeşitli meslek gruplarına operasyon düzenlenmişti. Operasyon kapsamında gözaltında bulunan 19 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmişti.

Adliyeye sevk edilen 19 kişiden 5'i tutuklandı, 14'ü ise serbest bırakıldı.