Ezgi Keleş büyük bir başarıya imza attı

Kayserili Muay Thai sporcusu Ezgi Keleş, Antalya'daki Elit Büyükler Avrupa Şampiyonasında 54 kg kategorisinde Avrupa Şampiyonu oldu. Keleş'in başarısı Kayseri'de büyük gurur kaynağı oldu. Bu başarıda antrenör Göksel Cingöz de yine bir şampiyon çıkararak, adından başarı ile söz ettirdi. Detaylar Kayseri Haberimizde...

Ezgi Keleş büyük bir başarıya imza attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserili Sporcu Ezgi Keleş, Avrupa Şampiyonu oldu.
Kayseri'nin yetiştirdiği başarılı sporcu Ezgi Keleş, Antalya'da düzenlenen Elit Büyükler Avrupa Muay Thai Şampiyonası'nda 54 kg kategorisinde Avrupa Şampiyonu oldu. Bu büyük başarı, Kayserili vatandaşları sevince boğdu. 

Ezgi Keleş büyük bir başarıya imza attı

Şampiyonada gösterdiği üstün performans ile herkesin takdirini toplayan Keleş, zorlu rakipleri karşısında gösterdiği başarıyla altın madalyanın sahibi oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Keleş'i ve antrenörü Göksel Cingöz'ü tebrik ederek, sporcuların gelecekteki başarıları için en iyi dileklerini sundu.
Kayseri’de gençleri keşfeden ve büyük emeklerle Dünya ve Avrupa arenasında şampiyonluklar yaşatan antrenör Göksel Cizgöz, sporcusunu tebrik ederek, başarısının devamını diledi. 

Ezgi Keleş büyük bir başarıya imza attı
Ezgi Keleş ve antrenörü Göksel Cingöz, daha büyük başarılar için hedeflerini yüksek tutuyor. Şampiyonluğun ardından bir açıklama yapan Ezgi Keleş, ‘Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hedefim, şanlı Türk Bayrağını her daim göndere çekmek. Bu spor ile tanışmam ve gelişimimde büyük emeği olan Göksel Cingöz hocama da ayrıca çok teşekkür ediyorum’ dedi.