Eyvah! Kayserispor'un transfer tahtası yeniden mi kapanıyor?

Kayserispor'da transfer tahtası 605 gün sonra açılmıştı. Sarı-Kırmızılı kulübün transfer tahtası yeniden mi kapanıyor? Büyük uğraşlarla açılan transfer tahtasının yeniden kapanması gündemde. Başkan Ali Çamlı, toplamda 63 dosyayı temizlemişti. Toplam borcun hemen hemen üçte birinin ödendiği Sarı-Kırmızılı kulüpte Başkan Ali Çamlı, 13 problemli dosyanın daha olduğunu söyledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Eyvah! Kayserispor'un transfer tahtası yeniden mi kapanıyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da transfer tahtası yeniden mi kapanıyor?

Toplamda 605 gün sonra büyük uğraşlarla açılan transfer tahtasının yeniden kapanması gündemde. Başkan Ali Çamlı, toplamda 63 dosyayı temizlemişti. Toplam borcun hemen hemen üçte birinin ödendiği Sarı-Kırmızılı kulüp, büyük bir problemle karşı karşıya. 
Başkan Çamlı, halen çözümlenmemiş, 13 problemli dosyanın olduğunu açıkladı. Özellikle Bertolacci transferine dikkat çeken Çamlı, ‘Kayserispor’un problemli 13 dosyası kaldı. Bu dosyaların içinde Andrea Bertolacci, Denis Alibec, Manuel Fernandes ve Atila Turan var. Bunlar önemli dosyalar. Bunun dışındakiler küçük dosyalar. Bertolacci dosyası deyip geçmeyin, 2.4 Milyon Euro. Hayatı boyunca insanların göremeyeceği rakamlar. Denis Alibec, 1.3 Milyon Euro. Manuel Fernandes 500 bin Euro. Bunların artık kamuoyu tarafından bilinmesi lazım. Bunlar, art niyetli olmadan Kayserispor’a faydalı olsun diye, yapılan ama neticede hem futbolcuların kendi karakterleriyle bağlantılı, hem de transferler yapılırken, tam araştırılmadan yapılan kaynaklı, kulübün gördüğü zararlar’ diye konuştu. 
Bu açıklamalar sonrasında, toplamda 3 dönem sonrası açılan transfer tahtasının yeniden kapanmasının gündemde olduğu görüldü. Kayserispor’u, sadece Bertolacci, Fernandes ve Alibec’ten dolayı 4 milyon 250 bin Euro, Türk parasıyla 123 Milyon 250 Bin TL’ye güncel kur ile borç beklediği öğrenildi. Bu futbolcuların da devre arasında paraları ödenmemiş olursa Sarı-Kırmızılı takım, yeni dönemde transfer yapamayacak.