Erdoğan'dan Kayseri'de hizmet siyasetine vurgu

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitinginde halka seslendi, muhalefete yüklendi. Erdoğan, 16 yıl önce yola Kayseri'den çıktıklarını ifade ederek, hizmet siyaseti yaptıklarını vurguladı. Erdoğan, vatandaştan hizmet siyasetine oy vermelerini istedi.

Erdoğan'dan Kayseri'de hizmet siyasetine vurgu

Kayseri’deki mitingine ilginin yoğun olduğu Erdoğan, ‘gadasını aldıklarım’ diye seslendiği Kayserli vatandaşlara; “Kayseri benim yoldaşım, dava ve kader arkadaşım. Bizi hiç yalnız bırakmadınız. Yine yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Bizimle var mısınız” şeklinde hitap etti. 
 
BEYANNAMEDE YER ALMAYAN SÜRPRİZ ‘MİLLET KIRAATHANELERİ’
 
AK Parti’nin seçim beyannamesinde Kayseri için iki farklı hattan hızlı tren, yeni havaalanı terminal binası, Anafartalar YHT Garı demiryolu projesi, istinaf mahkemeleri gibi projelerin adı geçerken, Erdoğan mitingde Kayseri için seçim beyannamesinde adı geçmeyen millet kıraathaneleri yapılacağı müjdesini de verdi. İçerisinde içecek ve yiyecek ikramının ücretsi verileceğini ifade eden millet kıraathanelerine vatandaşın tezahüratı yoğun oldu. Erdoğan, yeni dönemde Kayseri’de ve tüm şehirlerde, interneti olan, ücretsiz çay, kahve ve kek ikramının yapılacağı, okuma ve sohbet imkânı sunan millet kıraathanelerini açacaklarını söyledi. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ