Emekliye Temmuz Müjdesi!

Milyonlarca emekli maaşlarına seyyanen zam olacak mı merak ederken, Yerel seçimlere 1 hafta kala AK Partili Emin Akbaşoğlu'ndan Temmuz ayı müjdesi geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Emekliye Temmuz Müjdesi!

Milyonlarca emekli maaşlarına seyyanen zam olacak mı merak ederken, Yerel seçimlere 1 hafta kala AK Partili Emin Akbaşoğlu’ndan Temmuz ayı için müjdeli haber geldi.

Emekli maaşlarına zam yapılacağı iddiası bir haftadır gündemdeydi. Hafta içi AK Parti cephesinden gelen açıklamaların ardından gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul ve Ankara mitingine çevrilmişti. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Bir canlı yayın programına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, emeklilerin seyyanen zam beklentisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Emekliye Temmuz Müjdesi!

Akbaşoğlu, ‘Seçimlerin ardından Meclis açıldığında tabi ki gündemimiz emekli olacak. Hedefimiz emeklilerin yaşadığı bu sıkıntıların aşılmasıdır’ ifadeleri ile sözlerine başladı. Akbaşoğlu, seçim çalışmaları süresince emeklilerin yaşadıkları sıkıntıları kendilerine aktardıklarını, bu konunun da hükümet tarafından değerlendirilmeye alındığını belirtilerek; ‘2024 yılı emekliler yılı olarak hükümetimiz tarafından ilan edildi. Promosyonlarla bu konuda önemli adımlar atıldı. 16 Nisan itibariyle Meclisimiz açılacak. Gündemimiz tabi ki emeklilerimiz olacak’ dedi.

Sözlerinin devamında Akbaşoğlu, ‘Haziran sonu, Temmuz başı itibariyle emeklilerimizin de çalışanlarımızın da duasını almaya devam edeceğiz. Durumlarını daha iyileştirecek adımları hep beraber atmaya devam edeceğiz’ dedi.