Emekli ve dar gelirliler oraya gözünü dikti!

Emekli ve dar gelirli vatandaşlar oraya gözünü dikti. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı yarın gerçekleşecek. Emekli ve dar gelirliler için atılacak adımlar merak ediliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Emekli ve dar gelirliler oraya gözünü dikti!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı yarın Beştepe’de gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığındaki toplantının gündeminde emekli ve dar gelirli vatandaşlar için atılacak adımlar da bulunuyor.

Emekli ve dar gelirliler oraya gözünü dikti!

Döviz kurundaki hızlı yükseliş ve dalgalanmalar enflasyonu da beraberinde getirdi. Bu yüzden Türkiye’de gündem emekli ve dar gelirli vatandaşlar için hiç değişmiyor. Emekliler ve dar gelirliler gıda fiyatlarındaki hızlı yükseliş ve hayat pahalılığı nedeniyle maaşlarında iyileştirme istiyor.

Emekli ve dar gelirliler oraya gözünü dikti!

Yarın Beştepe’de gerçekleşecek kabine toplantısında ekonomi odaklı konuların toplantının ana gündem maddesini oluşturacağı söyleniyor. Kabine toplantısının gündeminde enflasyonla mücadele süreci, emekli ve dar gelirlilerin durumunu iyileştirmek için atılacak adımlar, bütçe açığının kapatılması için kamuda uygulanacak tasarruf programı bulunuyor.

Ayrıca terörle mücadele, İsrail-Filistin savaşını durdurmak için atılabilecek adımlar, İsrail’le ihracatın kesilmesinin ekonomiye etkileri gibi başlıkların da Kabine’de konuşulması bekleniyor.