Dünyanın En Büyük Fuarında Togg Tanıtıldı

Türkiye'nin Yerli Otomobili Togg'un yeni modeli ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük fuarında tanıtıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dünyanın En Büyük Fuarında Togg Tanıtıldı

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un yeni sedan modeli, T10F ismiyle ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen teknoloji fuarı CES 2024’te tanıtıldı. Togg Ceo’su Gürcan Karakaş, açılışta yaptığı konuşmada yeni sedan modeli T10F’in, 2025 yılından itibaren yollarda olacağını söyledi.

ABD’nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen Tüketici Elektronoği Fuarı (CES) 2024’te Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un yeni modeli tanıtıldı. Togg’un yeni modelinin örtüsü açılış konuşmasının ardından kaldırıldı. Türkiye’nin 2019’da tanıtımı yapılan doğuştan elektrikli ikinci akıllı cihazın güncel halini T10F ismiyle dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024’TE kamuoyu ile paylaştılar.

Togg Ceo’su Gürcan Karakaş, uluslararası katılımcılar ve medya mensuplarının yer aldığı açılış sunumunda yaptığı konuşmada, üçüncü kez bu fuara katıldıklarını söyledi. Fuarda, bütün faaliyet alanlarında kullanıcılarla buluşturdukları ürün ve hizmetlerin şimdi ve gelecek kabiliyetlerini anlattıklarını ifade eden Karakaş, ikinci akıllı cihazları T10F ile dünya kamuoyunun karşısına çıktıklarını anlattı.

Bu ikinci akıllı cihaz, sedan kullanıcılarının beklentilerini karşılamak üzere özel olarak tasarlandı ve fastback formuyla dikkat çekiyor. Karakaş, ‘2025 yılından itibaren Türkiye'den başlayarak, T10F'yi kullanıcılarımızla buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yenilenen tasarımıyla bu model, günümüz tasarım dinamiklerini yansıtarak kullanıcıların beğenisine sunuldu’ dedi. Bu benzersiz fastback, sedan modellerden beklenen özellikleri taşıyarak sürücülere yepyeni bir deneyim vaat ediyor.