Diğer illerde ikincisi istenirken Kayseri'deki hala aktif değil!

Kırmızı ete gelen zamlar sonrası vatandaşlar Et ve Süt Kurumları önünde ucuz et kuyrukları oluşturmuştu. Ucuz ete kolay ulaşmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları illerde ikinci kurumu talep ederken, Kayseri'de hala Et ve Süt Kurumu'nun aktif olmaması tepki çekiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Diğer illerde ikincisi istenirken Kayseri'deki hala aktif değil!

Kırmızı ette yaşanan zamlar sonrası vatandaşlar, Et ve Süt Kurumu şubelerinin artırılmasını istiyor. Kayseri’de ise faaliyet göstermeyen Et ve Süt Kurumu tepkileri üzerine çekiyor.

Diğer illerde ikincisi istenirken Kayseri'deki hala aktif değil!

Piyasada kilogram fiyatı 500 TL’ye kadar çıkan kırmızı kırmızı et fiyatları, Ramazan ayına sayılı günlere vatandaşların belini büktü. 
Özellikle dar gelirli vatandaşların en büyük umudu haline gelen Et ve Süt Kurumu (ESK) şubelerinin sayılarının artırılması isteniyor.

Yozgat'ta ucuz et kuyruğu!

Geçtiğimiz günlerde Kayseri’nin komşu ili Yozgat’ta Et ve Süt Kurumu önünde oluşan kuyruk Türkiye’nin gündemine oturmuştu.
Et ve Süt Kurumu’nun bulunduğu illerde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar illerinde birer şube daha açılmasını isterken Kayseri’de bürosu bulunan ancak aktif olmayan Et ve Süt Kurumu Kayserililerin tepkisini çekti.

Et ve Süt Kurumu nerelerde var?

ESK’nun Ankara’da 3, Erzurum ve Diyarbakır’da 2; İstanbul, Adana, Ağrı, Bingöl, Denizli, Erzincan, Sakarya, Sivas, Van ve Yozgat’ta birer olmak üzere toplam 17 satış mağazası bulunuyor.