DEVELİ TRAFİK OLAYLARINDA BAŞI ÇEKEN İLÇE

Kayseri'de ilçelerdeki jandarma bölgesi kapsamında bulunan alanlardaki trafik olay miktarlarında en fazla olay Develi ilçesinde yaşandı.

DEVELİ TRAFİK OLAYLARINDA BAŞI ÇEKEN İLÇE

Edinilen bilgilerde ilçelerin jandarma trafik bölgelerindeki trafik olay miktarlarında Develi ilk sırada yer alırken, Develi’nin Melikgazi, Kocasinan gibi ilçeleri geride bıraktığı dikkatleri çekti.
 
DEVELİ, AÇIK ARA ÖNDE
 
İlçelerdeki trafik olayları miktarlarında Develi’nin 2018 yılındaki jandarma trafik kapsamında olan trafik olay miktarı 87 olurken, onu takip eden Kocasinan’da ise bu rakam 47 olarak gerçekleşti. Kocasinan’ı ise 37 olay ile Yahyalı takip etti. Develi’de 2017 yılı ile 2018 yılında gerçekleşen trafik olayları miktarında ise değişme olmadı. 
 
EN FAZLA GERİLEME BÜNYAN’DA, EN FAZLA YÜKSELME YAHYALI’DA
 
Kayseri’nin ilçelerinde meydana gelen trafik olaylarında en fazla gerileme Bünyan’da gerçekleşti. Buna göre 2017 yılında toplam 47 trafik olayı gerçekleşen Bünyan’da 2018 yılına gelindiğinde bu rakam 25’e geriledi. İlçeler içerisinde Develi’de değişme olmazken, 8 ilçede gerileme, 3 ilçede ise yükselme meydana geldi. En fazla yükselme ise Yahyalı’da oldu. Buna göre Yahyalı’da 2017 yılında toplam 26 trafik olayı yaşanırken, 2018’e gelindiğinde ise bu rakam 37’ ye ulaştı.  HABER: KAAN AKBAŞ