Çok şükür dönüyor – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da sakat oyuncuların çokluğu epey bir can sıkmıştı. Ali Karimi, Miguel Cardoso ve Olivier Kemen, Beşiktaş maçında forma giyememişlerdi. Başakşehir maçı öncesi müjdeli haber Kemen'den geldi. Kamerunlu iyileşti ve takımla birlikte çalışmalara katıldı. Kemen, Başakşehir maçında oynayacak mı? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Çok şükür dönüyor – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Olivier Kemen’den sevindiren haber geldi.

Milli takımdan sakat dönen ve geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da Beşiktaş maçında forma giyemeyen Kamerunlu, iyileşti. Sakatlıktan kurtulan tecrübeli orta saha oyuncusu, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Yokluğu fazlasıyla hissedilen Kemen, hırs ve isteğiyle takımın en dinamik oyuncuları arasında yer almayı başarıyor. Kemen’in iyileşmesiyle birlikte orta alanda ele zenginleşen teknik direktör Recep Uçar’ın da yüzü güldü. Diğer yandan Ali Karimi’nin sakatlığının ne durumda olduğu açıklanmadı. İranlı da Beşiktaş maçında forma giyememişti. 

Çok şükür dönüyor – Kayserispor Haberleri

Kemen, geçtiğimiz sezon gösterdiği yüksek performansla bir çok maçta skora büyük katkı sağlamış ve on birin değişmezi olmuştu. Kamerunlu futbolcu Kemen, Başakşehir maçının zorluğuna dikkat çekerek, taraftar desteğiyle pazartesi günü sahadan 3 puan alacaklarına inandıklarını ifade etti.
Kemen, bu sezon 5 maçta 320 dakika ter döktü. Hızı ve patlama gücüyle geçiş oyununu çok iyi oynayabilen Kemen’in, Başakşehir maçında forma giymesine kesin gözle bakılıyor.