Büyükşehir'den büyük hizmet: 'E-38'

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, E-38 uygulaması ile Kayseri'nin yöresel ürünleri ve el sanatlarını sanal mağazalarda satışa sunuyor.

Büyükşehir'den büyük hizmet: 'E-38'

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada,  KAYMEK A.Ş. tarafından 2019 yılında kurulan “e-38” uygulaması kapsamında, satış yapmak için 100’e yakın üretici ile binin üzerinde eser için sözleşme imzalandığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, uygulama sayesinde Kayseri’nin yöresel ürünlerininin sanal mağazalarda satışa sunularak şehrin güzelliklerinin dünyaya tanıtıldığını belirtti. KAYMEK kursiyerlerinin, eğitmenlerinin ve üreticilerin el emeği ve göz nuru eserleriyle hem ev ekonomisine destek olduklarını hem de şehrin ekonomisini canlı tuttuklarını kaydeden Büyükkılıç,  “Büyükşehir Belediyesi olarak Kayseri’nin her alanda yaptığı proje ve yatırımların dünya standartlarında olması için azami gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda yerel kalkınma ve tanıtım açısından e-38 uygulamasına çok önem veriyoruz. E-38 uygulaması, e-ticaret anlamında hızla gelişen dünyaya Kayseri’den de kapı açıyor.” dedi.