Burak Yılmaz Galatasaray'dan onu da istedi

Kayserispor'da yeni sezonun çalışmaları şimdiden başladı. Teknik direktör Burak Yılmaz'ın, Galatasaray'ın genç oyuncularına talip olduğu ileri sürüldü. Yılmaz'ın, Eyüp Aydın'dan sonra uzun boyu, güçlü fiziği ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Baran Demiroğlu'nu da istediği iddia edildi. Başkan Ali Çamlı, bu konuda nasıl bir yol izleyecek? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Burak Yılmaz Galatasaray'dan onu da istedi

Süper Lig’de yüzde 90 kümede kalmayı başaran Kayserispor, yeni sezon için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Burak Yılmaz, Galatasaray’dan Eyüp Aydın’ı istemişti. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’un, kiralanması ve Süper Lig deneyimi kazanmasını istediği genç oyuncunun yanı sıra bir futbolcu daha istendiği ileri sürüldü. 

Burak Yılmaz Galatasaray'dan onu da istedi

Eyüp Aydın da düşünülüyor

Burak Yılmaz, önümüzdeki sezon da Kayserispor ile devam edecek. Teknik direktör Recep Uçar’ın görevden ayrılmasının ardından takımın başına geçen genç çalıştırıcı Burak Yılmaz, önümüzdeki sezon daha dinamik bir takım oluşturmanın hesaplarını yapıyor. Yaş ortalamasını düşürerek, daha çok koşan ve mücadele eden bir takım oluşturmayı kafasında kuran Yılmaz’ın, Eyüp Aydın’ın yanı sıra Galatasaray’dan Baran Demiroğlu’nu da istediği iddialar arasında yer aldı. 

Burak Yılmaz Galatasaray'dan onu da istedi

Fenerbahçe'nin de gündeminde yer almıştı

185 boyunda güçlü fiziği ve çabukluğu ile dikkat çeken Baran Demiroğlu, Süper Lig’de bu sezon 2 maçta Galatasaray forması giydi. Sarı-Kırmızılı takımın altyapısında yetişen Demiroğlu’nun da Süper Lig tecrübesi kazanarak, Galatasaray’da uzun yıllar hizmet etmesi bekleniyor. Altyapı kategorilerinde attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken ve geleceğin Hakan Şükür’ü olarak gösterilen Baran Demiroğlu’nun adı Fenerbahçe için de anılmıştı. 

Kayserispor taraftarları, mevcut kadroda birçok yetenekli genç oyuncu varken, İstanbul takımlarından oyuncu kiralanmasına karşı tepkisini sürdürüyor. Bakalım, önümüzdeki sezonun yapılanmasında Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, nasıl bir yol izleyecek?