Bu iddialar çok konuşulur - Hangi eski yönetici forma satışı yaptı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, eski yönetimde bulunan bir yöneticinin yurtdışında forma satışı yaptığını ve toplanan paralar hakkında şüpheler meydana geldiğini söyledi? Kim bu yönetici? Çamlı'nın yaptığı çarpıcı açıklamalar öyle yenilir yutulur cinsten değil. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Bu iddialar çok konuşulur - Hangi eski yönetici forma satışı yaptı? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçtiğimiz hafta yurtdışı ziyaretinde bulundu.

Sarı-Kırmızılı takıma gönül vermiş gurbetçi iş insanları, Kayserispor forması alarak, destek verdi. Başkan Ali Çamlı, Gazeteci Azim Deniz’in ‘Sorun var mı?’ programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Program üzerinden yaklaşık 1 hafta geçti, ama iddialar halen gündemini koruyor. Başkan Ali Çamlı, geçtiğimiz dönemde forma satışı üzerinden gönderilen paraların tamamının Kayserispor kulübüne aktarılmadığı şüphesinin oluştuğunu söyledi. 
 ‘Ben tesadüfü konuşmam, şu an isim vermiyorum’ diyen Çamlı, dekontların araştırıldığını belirterek, ‘Bizden önce de yurtdışına gidenler olmuş. Formalar satışmış biner Euro’ya. Bu paralar kulübe gelmiş mi baktırıyoruz. Biz, geçmiş dönemden kulübe gelen paraları ve yurtdışında forma satışından elde edilen paraların hesabını çıkarttıracağız. Eğer varsa bir usulsüzlük, Cumhuriyet Savcılarına gideceğiz, bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Ben tesadüfü konuşmam, şu an isim vermiyorum. Oradaki gurbetçi arkadaşlardan kimlere hangi fiyatlara forma satılmış, hepsini tek tek hesaplarına gönderilen, paraların dekontlarını temin ettiriyorum. Bunların hepsinin, buradan söz veriyorum, bunun hesabını sorarız. Kulübün avukatlarına söyledim, bunanla ilgili dilekçe hazırlayın, incelesin. Adam paraları gönderdiyse zaten söyleyecek bir şeyimiz yok. Göndermediyse de hesabını sorun dedik. Her şey neticesiyle sabittir, ben bir şey konuşuyorsam, biliyorsunuz, boş konuşacak birisi değilim’ dedi.

Bu iddialar çok konuşulur - Hangi eski yönetici forma satışı yaptı? Kayserispor Haberleri

Dilekçe vererek, cumhuriyet savcılarının araştırılacağını dile getiren Çamlı, ‘Yurtdışında gurbetçi vatandaşlarımızın bana söyledikleri üzerinden konuşuyorum. Buradan dilekçeyi vereceğiz, devletin makamları da işini yapacak. Bunu tespit etmek çok zor değil. Ben Kayserispor’un kuruşu için yemin ederek göreve başladım’ diye konuştu.
Başkan Ali Çamlı, isim vermedi, fakat yurtdışında yaşayan eski yönetici Ali Kaynar, sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi. Kaynar, ‘Keşke Kayserispor başkanın önce hesap sorup , bunu da kontrol ettirdikten sonra konuşsaydı daha etik olurdu. Bence çamuru at izi kalsın yanlış bir tutum. Allah’a şükür banka dekontlarıyla hesap veremeyecek bir durum yok. Gelen para kuruşuna kadar havale edildi’ şeklinde açıklamada bulundu.