Böhürler'den Reuters'a sert tepki: Kara propaganda!

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Bilal Erdoğan'ın adının geçtiği yolsuzluk iddialarıyla ilgili İsveçli ve ABD'li savcıların araştırma yaptığını yazan Reuters'a tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde..

Böhürler'den Reuters'a sert tepki: Kara propaganda!

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, Bilal Erdoğan'ın adının geçtiği yolsuzluk iddialarıyla ilgili İsveçli ve ABD'li savcıların araştırma yaptığını yazan Reuters'a tepki gösterdi.Bilal Erdoğan'ın adının geçtiği yolsuzluk iddialarıyla ilgili İsveçli ve ABD'li savcıların araştırma yaptığını yazan Reuters'a  tepkiler sürüyor. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler de duruma tepkisini dile getirerek, “Cumhurbaşkanımızın ailesi üzerinden bir kara propaganda yürütme derdindeler” dedi.

Böhürler'den Reuters'a sert tepki: Kara propaganda!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın adının geçtiği yolsuzluk iddialarıyla ilgili İsveçli ve ABD'li savcıların araştırma yaptığını yazan Reuters'a Türkiye'den art arda serp tepkiler geliyor.
Konuyla ilgili tepkisini sosyal medyada kaydeden AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, “171 yıllık bir medya kuruluşu olan Reuters bu kirli oyuna alet olmamalıdır” dedi.

Böhürler'den Reuters'a sert tepki: Kara propaganda!

Böhürler paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Seçimle başaramadıklarını şimdi de masa başında, hiçbir dayanağı olmayan yalan haberlerle yapmaya çalışıyorlar. Seçim sürecinde Sayın Cumhurbaşkanımıza etmedikleri hakareti ve tehdidi bırakmayanlar şimdi de Cumhurbaşkanımızın ailesi üzerinden bir kara propaganda yürütme derdindeler. NATO liderler zirvesi öncesi Reuters tarafından piyasaya sürülen ve içerik olarak gazetecilik ilkeleri ile asla bağdaşmayan mesnetsiz iddiaları ve zamanlamasını bu açıdan doğru okumak gerekiyor. 171 yıllık bir medya kuruluşu olan Reuters bu kirli oyuna alet olmamalıdır. Kirli propagandalarınızla ülkemizi yolundan ve gelecek hedeflerinden döndüremezsiniz”

Böhürler'den Reuters'a sert tepki: Kara propaganda!