Boa Morte varsa sorun yok - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Aylton Boa Morte, her geçen hafta oynadığı oyun ve attığı gollerle kendine hayran bırakıyor. Portekizli, Kasımpaşa maçında hem rakibinin kendi kalesine gol atmasını sağladı, hem de fileleri havalandırarak, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Boa Morte varsa sorun yok - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Aylton Boa Morte gollerine devam ediyor. 
Hatayspor maçında siftah yapan Portekizli, Kasımpaşa galibiyetinde önemli pay sahibi oldu. her geçen hafta üzerine koyan tecrübeli futbolcu, Kasımpaşa maçında hem gol attı, hem de rakibin kendi kalesine gol atmasına neden oldu. Hatayspor deplasmanında da aynı olay gerçekleşmişti.

Sahada basmadık yer bırakmayan Morte, 27. Dakikada sağ kanattan ani gelişen atakta sert bir orta açtı. Morte'nin ortasında Sadık Çiftpınar'ın ceza sahası içinde yaptığı ters vuruşta topu yanlışlıkla kendi ağlarına gönderdi. Bu golden sonra 44. dakikada Portekizli sahneye çıktı. Ceza sahası içinde rakibine yaptığı baskı ile hata yapmasını sağlayan tecrübeli futbolcu topu Hajradinovic'ten kaptı. Ardından son derece sakinlik ve büyük ustalıkla topu kalecinin üstünden ağlara gönderdi.

Boa Morte varsa sorun yok - Kayserispor Haberleri

Portekizli böylelikle 2 golde pay sahibi olurken, Süper Lig’de de ikinci golünü de atmış oldu. Morte, 90+2’inci dakikada yerini Arif Kocaman’a bıraktı. İstanbul’da Kayserispor’u yalnız bırakmayan sporseverler de Aylton Boa Morte’yi ayakta alkışladı.