'BİZİM GÜNDEMİMİZDE ŞEHRİMİZ VAR, BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi'nin mali yapısına ilişkin çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

'BİZİM GÜNDEMİMİZDE ŞEHRİMİZ VAR, BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ'

Başkan Büyükkılıç, bugüne kadar hiçbir yerde mali yapıya ilişkin yazılı ya da sözlü açıklama yapmadığını ve rakam vermediğini belirterek, “Bizim gündemimizde şehrimiz var. Biz işimize bakıyoruz. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek amacıyla gece gündüz çalışıyoruz. Kurumlarda hizmet ve devamlılık esastır” dedi.
 
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, DEVELİ’DE
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi’de Devali Spor Kulübü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı. Başkan Memduh Büyükkılıç, teravih namazını da Develi’de kıldı.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Devali Spor Kulübü tarafından verilen iftara Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici ile birlikte katıldı. İftar öncesi masaları dolaşan Başkan Büyükkılıç, katılımcılarla sohbet etti.
 
Devali Spor Kulübünün iftarına katılmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, Kulüp Hocası Ramazan Şimşek’e teşekkür ederek, “Ramazan kardeşimiz çocuklarımızı sadece sportif açıdan yetiştirmiyor. Onların tarihimize, ecdadımıza, inancımıza, Türk Bayrağımıza, vatanımıza, milletimize bağlı nesiller olarak yetişmesi için de örnek bir uygulama sergiliyor” dedi. Başkan Büyükkılıç, doğduğu topraklarda iftar programına katılmaktan duyduğu mutluluğu da dile getirdi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iftar sonrası teravih namazını eda etmek için, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile Develi Çarşı Camii’ne gitti. Başkan Büyükkılıç, namaz sonrası Develi Meydanı’nda vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.
 
ASKF'DEN ZİYARET
 
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Musa Soykarcı ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Büyükkılıç, her alanda olumlu yönde Kayseri’den söz ettirmenin önemini vurgulayarak,  temel ilkemizin bu olması gerektiğini belirtti.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a yeni görevinde başarılar dileyen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı, Başkan Büyükkılıç’ın gönül adamı olduğunu söyledi. Başkan Büyükkılıç’ın amatör spora önemli katkılar sağlayacağına inancını dile getiren Soykarcı, “Siz gönül adamısınız. Hangi kapıyı açsak oradasınız ve halkın içindesiniz. Yan yana, can canasınız. Belediyecilikteki tecrübelerinizle, gerek şehrimize, gerek amatör spor kulüplerimize büyük katkılar sağlayacağınıza inancımız tamdır” diye konuştu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Kayseri’de birlik, bütünlük anlayışı içerisinde olacaklarını belirtti. Amatör spora malzeme desteğinin yanında, okullara da malzeme desteği projeleri olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu projeyi kısmen hayata geçireceklerini dile getirdi. İnternet bağımlılığı konusuna da değinen Başkan Büyükkılıç, “Teknoloji bağımlılığı, en çok üzerinde durulması gereken konu. Teknolojinin bize hükmettiği değil, bizim teknolojiye hükmettiğimiz bir bilinç oluşturmalıyız” dedi. BÜLTEN